Новата ни книга „Търговски марки – опозиция”, издателство IPBulgaria

Публикувано от: Иван Иванов
На май 18, 2015
В навечерието на 24-ти май издателство IPBulgaria представя новото ни издание – книгата на адв. Аглика Иванова и Иван Иванов “Търговски марки – опозиция”.

Книгата “Търговски марки – опозиция” разглежда в дълбочина процедурите по опозиция при регистрация на търговски марки в България и Европейската общност (марки на общността). Опозиционната процедура е съществена част от цялостната процедура по регистрация на търговска марка. Четири години след въвеждане на опозиционната система настоящата книга систематизирана практиката и прави анализ на разликите в българската и европейската системи за регистрация.

Щастлив съм, че написахме тази книга със съпругата ми Аглика, мисля че се получи добре! Благодаря за предоставената ни възможност и за търпението!

Иван Иванов

Европейски и български представител по търговски марки и дизайни
Европейски и български патентен представител
Независим оценител на права на интелектуална и индустриална собственост

Подобни публикации

Новата ни книга „Търговски марки – опозиция” в Националната библиотека

Новата ни книга „Търговски марки – опозиция” в Националната библиотека

Новата ни книга „Търговски марки – опозиция” с автори адвокат Аглика Иванова и Иван Иванов “Търговски марки – опозиция”, издателство IPBulgaria е вече и в Националната библиотека „Св. Св. Кирил и...

повече информация
Национални примери за добри практики

Национални примери за добри практики

Национални примери за добри практики за развитие на институционална политика по интелектуална собственост (върху примера на ТТО към Пловдивски университет) Национална конференция „Политика по интелектуална собственост за университетите и иновации“...

повече информация